Velkommen til Tulle og Skralles sager! Her kan du finde kvalitetslegetøj og materialer, der lægger op til leg, bevægelse og musikalsk udfoldelse og som stimulerer det 0 - 6 årige barns  trivsel og udvikling.

Der er hånddukker til meget fornuftige priser, bøger, spil, bolde, et sjovt Tulle og Skralle hus og meget mere. Vær velkommen til at tage et kig rundt i butikken:-)

Mange hilsener 

Ditte 

 

Kontakt:  

Tulle og Skralles sager v. Eventyrværkstedet
Vegavej 64
8270 Højbjerg
tlf. 30290998
Cvr nr.: 39445891

Levering

Pakker leveres med Postnord til en enhedspris på 48 kr. uanset ordrestørrelse. Leveringstiden er 1 - 4 hverdage. Ved restordre, eller andre forhold, hvor levering kan forventes forsinket, kontaktes du via mail.  
Der er mulighed for Flexlevering - d.v.s at pakken kan stilles et ønsket sted på adressen (garage, udhus el.lign.) Dette er dog fuldt og helt på kundens eget ansvar.
Ønskes flexlevering bedes du skrive i beskedfeltet i bestillingsformularen, hvor på adressen, du ønsker, at pakken skal stilles.

Betaling 

Ved betaling med betalingskort accepteres Dankort, Visa/dankort, Visa og Mastercard . Beløbet hæves, når varerne afsendes fra Tulle og Skralles sager. 
Der kan også betales med mobilepay. Da bedes du klikke på mobilepay i betalingsvindue online og derefter skrive dit eget tlf. nummer, hvorpå, der bliver betalt.
Beløbet debiteres, når varen afsendes

Offentlige virksomheder kan også bestille varer med EAN nummer.
Ved betalingsmodulet krydser du af ved EAN, indtaster de nødvendige numre, oplysninger og varen vil blive sendt til den ønskede adresse og fakturaen elektronisk via EAN systemet.

Vi bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer. Disse vil heller ikke blive videregivet til 3. part.

Returnering og fortrydelsesret

Der er 14 dages fuld returret/fortrydelsesret fra den dag, du modtager varen. I forbindelse med returnering bedes du selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Vedlæg gerne registrerings- og kontonummer til evt. bankoverførsel eller tlf. nummer til mobilepayoverførsel. Gem gerne postkvittering som dokumentation for, at varen er sendt retur. 
 
Varen kan returneres til:
 
Eventyrværkstedet
Vegavej 64
8270 Højbjerg
 
Når varen er modtaget og returneringen er godkendt, vil vi hurtigst muligt og senest 8 dage efter modtagelse, refundere købsbeløbet.

Reklamationsret

Der er 24 måneders reklamationsret - evt. begrænset af holdbarhedsdato.  Man skal reklamere inden for rimelig tid, hvilket er inden 2 måneder efter, at man har konstateret fejlen eller manglen.

Fortrolighedspolitik
Vi forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet og vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart.
 

Ved bestilling af varer beder vi dig oplyse:

Navn
Email
Adresse
tlf. nummer (til sms advisering om modtagelse af pakke)
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos tulleogskralle.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, så du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
tulleogskralle.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.Oplysninger behandles fortroligt og  gives ikke videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.Som registreret hos tulleogskralle.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Efter Persondataloven  kan du i forbindelse hermed rette henvendelse til ditte@eventyrvaerksted.dk

 

 
 
 
 
Tulle og Skralles sager/ Eventyrværkstedet | CVR: 39445891 | Vegavej 64, 8270 Højbjerg  | Tlf.: 30290998 | ditte@eventyrvaerksted.dk